FÖRBEREDELSER HÖGA KUSTEN HIKE

Höga Kusten Hike gör det enkelt att ge sig ut på ett storslaget äventyr. Du kommer få uppleva en storslagen natur, lära dig tips som gör friluftslivet skönare och ha en riktigt massa skoj.

Se dock till att förbereda dig fysiskt, boka boende och resa samt se över din utrustning. Här hittar du den information du behöver. Har du frågor så är det enklast att ställa dem i deltagargruppen >>

RES TILL
HÖGA KUSTEN

Höga Kusten och FriluftsByn ligger närmre än du tror. Bilar du från Stockholm tar resan till FriluftsByn ungefär 5 timmar. Men självklart kan du även vanltigtvis ta flyget, tåget eller bussen. Just nu är det dock lite si och så med det iom rådande läge så kolla gärna vad som gäller just nu.
Resa till Höga Kusten >>

BOENDE PÅ
HÖGA KUSTEN

När du väl är på plats kan du välja mellan flera olika boenden nära starten av Höga Kusten Hike. Vill du göra det så enkelt som möjligt och bo direkt där allt händer tar du in på FriluftsByn. Tältplats ingår i FriluftsByn Lördag till Söndag.
Boende Höga Kusten >>

UTRUSTNING

Under äventyret bär du med dig din utrustning, mat och tält. Vi står för transporter, gas, frystorkad mat, kartor, seminarier, friluftsskolor och andra överraskningar. Här hittar du packlistan.
Packlista >>

KOM FÖRBEREDD

Se till att all din utrustning är funktionsduglig och träna på att använda den. Du bör också förbereda dig fysiskt genom att vandra med den utrustning som du planerar bära med dig.
Friluftstips >>

DET HÄR KOMMER BLI RIKTIGT SKOJ!

OM ÄVENTYRET

Makalös natur, kurser, skoj och skönt häng!

ANMÄLAN

Boka i tid. Platserna är begränsade.

FÖRBEREDELSER

Allt du om resor, boende och packlista.

FRILUFTSTIPS

Bra att veta för ett ännu härligare äventyr.

FOTO OCH FILM

Kolla in dessa filmer från de tidigare åren.

STARTSIDA

Få en bra översikt av Höga Kusten Hike