Ja, det är dags för det stora äventyret.

HÖGA KUSTEN HIKE 2018

HÖGA KUSTEN HIKE 2017

Ännu ett underbart äventyr med flertalet återkommande vandrare och nya bekantskaper. Detta år blev det även klart att Morakniv kommer delta i framtiden med seminarier och workshops tillsammans med Woolpower, Fjällräven, Gränsfors Bruk och Primus.

HÖGA KUSTEN HIKE

Höga Kusten Hike började som ett vandringsäventyr genom Höga Kustens höjdpunkter. Idag är Höga Kusten Hike en vandringsfestival fylld med friluftsskolor, seminarier, musik, after-hike och mycket mer.

HÖGA KUSTEN HIKE 2015

Höga Kusten Hike 2015 blev ytterligare ett fantastiskt äventyr med vandringssugna äventyrare från hela världen. Detta var även året då after-hike blev en tradition. Då samtliga vandrare nu gick imål på lördag istället för på lördag och söndag blev det gemensamma firandet ytterligare en höjdpunkt på äventyret.
Mer info: After Hike >>

HÖGA KUSTEN HIKE 2014

Höga Kusten Hike 2014 blev den varmaste vandringen än så länge. Med temperaturer upp mot 30 grader gick vandringen mestadels i badkläder för att snabbt svalka sig i bäckar, sjöar och i havet. Det som gjorde oss extra glada var antalet återvändande vandrare. Något som hållit i sig än idag.

DELTAGARFILM 2014

Det visade sig att fyra vandrare under Höga Kusten Hike 2014 gjorde en egen lite film om deras äventyr. Vi gillade den så mycket så vi frågade om vi fick använda den. Här ser du resultatet.

HÖGA KUSTEN HIKE 2013

Höga Kusten Hike 2013 var startskottet för vad som nu blivit Europas näst största vandringsfestival (efter vandringen Fjällräven Classic). FriluftsByn fanns mer i huvudet än i en fysisk verklighet men gemenskapen var precis som nu den stora oväntade behållningen.

Snöra på dig kängorna och följ med! Kolla med kompisarna eller familjen. Annars så kom själv, det är massvis med härliga människor som kommer själva och redan under förkvällen har du lärt känna nya vänner som ska ut på samma äventyr som dig!
Stora äventyr – enkla förberedelser: Förberedelser >>
Jag är nyfiken, men vill veta lite mer: Om Vandringen >>
Ok jag har bestämt mig! Jag vill ut på äventyr: Anmälan >>

DET HÄR KOMMER BLI RIKTIGT SKOJ!

OM ÄVENTYRET

Makalös natur, kurser, skoj och skönt häng!

ANMÄLAN

Boka i tid. Platserna är begränsade.

FÖRBEREDELSER

Allt du om resor, boende och packlista.

FRILUFTSTIPS

Bra att veta för ett ännu härligare äventyr.

FOTO OCH FILM

Kolla in dessa filmer från de tidigare åren.

STARTSIDA

Få en bra översikt av Höga Kusten Hike