UPPDATERINGAR 2021

Höga Kusten Hike kommer att genomföras och vi ser verkligen fram emot ett härlig äventyr i världsarvet Höga Kusten tillsammans med er.

Vi kommer att initialt släppa 150 biljetter och därefter följa utvecklingen kring hur många personer som får ge sig ut i skogen.

 

KARTGENOMGÅNG

Vi kommer precis som tidigare gå igenom karta på plats. Onsdag kväll klockan 18:00 och 20:00 på torget i FriluftsByn.  Vi skulle även starkt rekommendera samtliga deltagare att se den film som vi kommer att lägga ut både i gruppen ”High Coast Hikers >>” , denna film kommer även laddas upp på denna sidan några dagar innan äventyret börjar. Vi ser till att vi tillsammans hjälps åt att hålla avstånd under kartgenomgång.

BUSSAR

Efter att tidigare haft flera bussar som avgår samtidigt har vi för att minska trängsel bestämt att köra shuttle-bussar till starten. Detta innebär att vi åker ut i totalt 4 grupper.

 Incheckning kommer att under förkvällen på onsdag 16:00 – 22:00. Du kan även checka in på torsdag 07:30 – 08:30. Vid incheckning får du karta, gas, mat. Vi ser fram emot att vi hjälps åt att hålla avstånd under incheckning.

Buss till kortare sträcka – Entré Syd
Grupp 1 -08:00 Buss 1: Entré Syd (max 40 pers)

Till ordinarie start vid Entré Väst:
Grupp 2 – 08:00: Buss 2: Entre Väst (max 40 pers)
Grupp 3 – 09:00: Buss 1: Entre Väst (max 40 pers)
Grupp 4 – 09:00: Buss 2: Entre väst (40 pers)

Mer information: Program Höga Kusten Hike >>
(Ändringar kan komma att ske närmsta dagarna, dessa uppdateringar kommer att läggas ut på denna sida samt delas i facebook gruppen High Coast Hikers >>