KOM TIDIGARE – STANNA LÄNGRE

Medan du ändå är här får du inte missa några av de andra höjdpunkterna. Kom på tisdagkväll och paddla kajak på onsdag innan förkvällen och stanna söndag och klättra Via Ferrata. Eller varför inte bara koppla av med en båttur till Ulvön eller på Paradiset Spa. Du tältar gratis i FriluftsByn Lördag – Söndag.

HERNÖ GIN COCKTAIL KVÄLL

På onsdag kväll är det fullt drag i FriluftsByns Toppstuga. Vi har besök av världens bästa Gin-producent – Hernö Gin som blandar drinkar medan trubadur underhåller. 19:00-00:00.
FriluftsByns Toppstuga >>

HÖGA KUSTEN KAJAKCENTER

Höga Kusten bjuder på några av Sveriges vackraste paddelvatten.  I Juni invigs Höga Kusten Kajak Center bara några hundra meter från FriluftsByn.
Kajak i Höga Kusten >>

VIA FERRATA

På östra sidan Skuleberget bara någon kilometer hittar du norra Europas största Via Ferrata anläggning.
Via Ferrata >>

BÅTTUR TILL ULVÖN

Låt benen vila och ta Höga Kusten Båtarna till Ulvön. Båtarna avgår bara 2 kilometer från FriluftsByn. En skön morgonpromenad eller 5 minuter med bil.
– Båt till Ulvön >>

FJÄLLRÄVEN OUTLET

Bara någon kilometer söder om Örnsköldsvik hittar du Fjällräven Outlet. Det går inte att göra bättre kap än i denna butik som är en av Sveriges största friluftsbutiker.

PARADISET SPA & BAD

Paradiset Spa, Bad & Wellness är en av Norrlands största bad och spa-anläggningar. Lekfulla barn kommer älska det medan de något äldre smiter in på relaxen och låter kroppen få sin belöning.
Paradiset Spa och Bad >>

BARA VARA!

Du har gått 45 kilometer med rätt tung ryggsäck. Nog borde unna dig att inte planera något alls. Ta en bok ner till sjön, lägg dig i skogen eller slå dig ner på toppen av Skuleberget med en våffla och därefter skölja munnen med något kallt.

ANMÄLAN >>

Boka i tid. Platserna är begränsade.

FÖRBEREDELSER >>

Allt du om resor, boende och packlista.

FOTO OCH FILM >>

Kolla in dessa filmer från de tidigare åren.

OM ÄVENTYRET >>

Makalös natur, seminarier och massa skoj!